Кајгана Conj 2011 – На диск Има


На сива вчера изутрина, ние заминав од мојата куќа до глава во текот на Аниме Conji во Сан Диего. Не
користи за да се буди супер во раните утрински часови… Guuuuu…


Сонцето почна да ѕирка преку облаците, и дождот се смири малку. Се надеваме дека, тоа ќе биде најголем одличен ден на гледање на аниме и преземање на слики од смешни костими. Buhaha

Оваа страница била објавена во Во-Betweeners и обележани , , , . Ознаката на Линк.

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*