Автор Архива: Мајкл

Висока школа за мртвите Епизода: 10 Куќниот ред Мртвите е


Бандата е безбедна од штета на зградата Saya е. Но, тоа не значи дека тие се ослободени од конфликт. Масажа boobies VS. Marikawa-сенсеи и против. нејзините родители! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Висока школа за мртвите Епизода 09: На мечот и мртви


Ви се допаѓа начинот на кој јас ве информира за нов критика еј? 😉 Во оваа епизода, Такаши Komuro и Saeko Busujima! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Кајгана Conj 2011 – Ват Јас дури и не…


Добредојдовте на Аниме Conji 2011, најсилните 30 минути од мојот живот. (најсилните 2 часови ако смета на хард дискот има) Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , | 5 Коментари

Кајгана Conj 2011 – На диск Има


На пат кон Аниме Conji. Се надеваат дека ова ќе биде добро. Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , | Остави коментар

Gundam 00: Будењето на Пионер – Пичка-ass Били


Само го прави тоа Били, само го прават тоа! Fkn foo! Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , | Остави коментар

Gundam 00: Будењето на Пионер – На само црна Dude во вселената


Значи, Што се случи со сите црни луѓе? И зошто се практично ниту еден од нив во вселената со овој човек? Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , | 2 Коментари

Gundam 00: Будењето на Пионер – Момците кои изгледаат како девојки и девојки кои изгледаат како Момците


Пол-виткање дело… ooh како ги тестираат границите, Gundammit! Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Gundam 00: Будењето на Пионер – Генерално Преглед


Дел I од мојот осврт на Gundam 00: Будењето на Пионер Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Коментари

Во-Betweener #2: Фејсбук / Сега се барањата


Нов Фејсбук страната! Исто така, Ние сме сега земајќи барања за аниме критика! Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 09: Кино


Гледајте во страв и терор како Krauser-сан печатот неговата Демон Бисер. Оваа епизода е сигурно да ве остават без здив, како што себе остави. Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , | 1 Коментар