Детроит Метал Град

detroit metal city iconВид: Музика, Комедија
Вкупно Епизоди: 12

Резиме: Deam Souichi Negishi е да стане луксузен поп музичар. Сепак, судбината го приземји улога како водечки вокал на до-и-доаѓаат deathmetal бенд, Детроит Метал Град. Следете славно смешни патување низ инди на Јапонија deathmetal сцена.

Преглед: Што можам да кажам? Ова е уште најчудно повеќето гротеска шоу некогаш сум го видел. Секоја епизода е околу дванаесет минути, но тоа никогаш не е здодевен момент, и јас не сум дури и се шегувам тука. Ако не сте го виделе Детроит Метал Град, види тоа сега, бидејќи тоа е она што јас заповедам од вас. Но, исто така,, види тоа затоа што ако не сте, ти си сериозно пропуштија! Тоа е една од оние емисии што навистина не се одржи назад. И јас сум 100% сигурни дека тие никогаш нема да ја прикажете на телевизија.

Во затворање, Би сакал да напоменам дека може да очекуваме до десет силувања во секунда. Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! Силувањето! GO! НА! DMC!

D.M.C. Епизода Осврти


Детроит Метал Град епизода 09: Кино


Гледајте во страв и терор како Krauser-сан печатот неговата Демон Бисер. Оваа епизода е сигурно да ве остават без здив, како што себе остави. Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Детроит Метал Град епизода 08: Ветување / Промена


Единаесет Vocalized силувања во секунда! И на клиторисот жена! Не пропуштајте го! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 07: Кула / Исповед


Во оваа епизода, Negishi прави ненајавена посета на Токио кула. Разговор за Излегувам на вашиот начин за навивачите! Далеку ова е еден од најголемите DMC епизоди едноставно поради тоа што има Krauser прислушување на срања од кулата LOL! “ТОКИО Кула ИТ ужива!!!” Ahahah! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 06: Punk


Префрлите сите ваши зло на Krauser-сан! Тоа е Демон Бисер!!!! Во оваа епизода, тоа е D.M.C. VS. на Kintama девојки! Не пропуштајте го! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 05: Мазохист / Семејство

krauser interrupts
Внесете светот на Bitch прасе на капитализмот! Настап во живо од свиња се! Spanking Furinkaton! И исто така, Krauser-Sama посети дома да ни кажете за “Јавни валкано Исечете!” Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 04: Фрустрација / Добра песна

rape fucking tambourine

Вашиот дајрето е мојата кучка! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 03: Свиња / Дрога

lower body of a pig!

Се што ви треба е долната половина! силување! силување! силување! силување! силување! силување! силување! силување! силување! силување! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Детроит Метал Град епизода 02: Реал Легенда / Сатаната

negishi kings cup

Број пет, Испрати број три на лицето! Број два, јадат лицето додека да започне turd ракети број четири! Број четири, ставаш пијалак во вашиот задник! Ќе кажам em Negishi!… Мислам… Krauser-сан… згрешат Negishi… Krauser… Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 01: PV / Болен убиец


Конечно, шоу за луѓе кои имаат смисла за хумор! Досега, еден од најголемите покажува на сите времиња. Јас гарантирам дека ќе уживам во тоа се додека не сте неми НУБ. Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 Коментари