Gundam 00: Будењето на Пионер

gundam 00 movie iconВид: Акција

Резиме: А заклучокот на Gundam 00 сага, Будењето на Пионер открива улога Setsuna и вистинската цел небесните Битие во вселената.

Преглед: Највозбудлив овој филм беше. Тоа наиде на голем број од моите очекувања за игран филм. Се чувствував повеќето забавуваат во текот на две-hour'ish филм. Јас го препорачувам за одржување моето внимание span за таков долг период. Сега, време е за мене да се земе глупости.

Сериозно иако, Филмот не беше толку лош. Ако сте обожавател Gundam, особено ако сте го следеа Gundam 00 сезони, најверојатно ќе уживаат во овој филм колку што имам. На plotline беше малку случаен иако, и ќе видите на што мислам во целокупниот преглед на филм. Можете да отидете директно на целокупниот преглед, или ќе можете да прочитате некои од моите други статии на Gundam 00: Будењето на Пионер со користење на табелата на содржината подолу.

Јас. Генерално Преглед
II. Момците кои изгледаат како девојки и девојки кои изгледаат како Момците
III. На само црна Dude во вселената
IV. Пичка-ass Били
Во. Гордоста борци
Ние. Feldt и Setsuna / Марина и Setsuna

Будењето на Пионер – Статии


Gundam 00: Будењето на Пионер – Пичка-ass Били


Само го прави тоа Били, само го прават тоа! Fkn foo! Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , | Остави коментар

Gundam 00: Будењето на Пионер – На само црна Dude во вселената


Значи, Што се случи со сите црни луѓе? И зошто се практично ниту еден од нив во вселената со овој човек? Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , | 2 Коментари

Gundam 00: Будењето на Пионер – Момците кои изгледаат како девојки и девојки кои изгледаат како Момците


Пол-виткање дело… ooh како ги тестираат границите, Gundammit! Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Gundam 00: Будењето на Пионер – Генерално Преглед


Дел I од мојот осврт на Gundam 00: Будењето на Пионер Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Коментари