Во-Betweeners

Кајгана Conj 2011 – Ват Јас дури и не…


Добредојдовте на Аниме Conji 2011, најсилните 30 минути од мојот живот. (најсилните 2 часови ако смета на хард дискот има) Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , | 5 Коментари

Кајгана Conj 2011 – На диск Има


На пат кон Аниме Conji. Се надеваат дека ова ќе биде добро. Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , | Остави коментар

Во-Betweener #2: Фејсбук / Сега се барањата


Нов Фејсбук страната! Исто така, Ние сме сега земајќи барања за аниме критика! Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , , | Остави коментар

Во-Betweener #1: Нова секција за slacking исклучен


Ветувам дека ќе се обиде да произведе критика почесто. Но, во меѓувреме направив овој дел за да можам да ви покажеме некои од случаен глупости во мојот живот помеѓу аниме преглед мислења. Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари