Gundam 00: Будењето на Пионер – Пичка-ass Били

Пичка-ass Били сте пичка, зошто ти мора да се игра оваа игра? Вие изгледа како жена, уште ти успеа да украде срцето Mehna е.

Јас само сакам да го завршиме овој foo… тој мора да биде најмногу unmanly човек во нашата галаксија. Дали е ова вистинскиот живот? Очигледно не, затоа што ако е, Били ќе биде надвор фаќање Dicks неговите вештачки заби, и Mehna веројатно не би го даде за време на денот.

Ах… Но, ова е аниме… Не се измамени пичове. Законот како Били и вие сте обврзани да фати само лезбејки кои мислат дека си друга девојка. Ова е местото каде разочарување започнува. Гледаш, овој вид на работа се случи во аниме и мислам дека е кул да се однесува како малку biaatch во реалниот свет и очекуваат работите да се работат надвор како романтична комедија на видови.

Сигурно, Били сака Meina. И дефинитивно, Mehna сака Били. Но, од која било причина, Били не може да направи потег. Можам да кажам дека сака нејзиниот врз основа на неговата свенлив и глупости. Mehna е во основа си фрла во него, но сите, тој може да успее да го кажам е, “Ве молиме да нежни.” LOL овој однос е ќе биде уште повеќе чудно од една со Кати Манекен и Патрик Carosour. Но, види, нивно е кул, бидејќи тоа е смешно како пекол. Били + Mehna од друга страна е ќе биде слаба како Fuk.

Можеби еден ден, Били ќе добиете косата и расте некои топки и престане да биде таков weakass хипи.

Назад кон Дел III од мојот осврт: На само црна Dude во вселената
Очекуваме да Дел V од мојот осврт: Гордоста борци (наскоро)

Били и Mehna проверка на нивната шминка и допирање на нивните кармин. Били, Јас сум разочара.

Били и Mehna за да голтка на некои henny и го стори пораснал. Били, Јас сум именува.

Били биде Lil’ biatch. Нејзините, Јас сум разочара.

Били се се повеќе поголеми biatch. Нејзините, Јас сум повеќе Разочара!

Оваа страница била објавена во Gundam 00: Будењето на Пионер и обележани , , , , , , , , , . Ознаката на Линк.

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

*