Детроит Метал Град епизода 08: Ветување / Промена


Единаесет Vocalized силувања во секунда! И на клиторисот жена! Не пропуштајте го! […] Продолжи со читање…

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , | Остави коментар

Во-Betweener #1: Нова секција за slacking исклучен


Ветувам дека ќе се обиде да произведе критика почесто. Но, во меѓувреме направив овој дел за да можам да ви покажеме некои од случаен глупости во мојот живот помеѓу аниме преглед мислења. […] Продолжи со читање…

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Детроит Метал Град епизода 07: Кула / Исповед


Во оваа епизода, Negishi прави ненајавена посета на Токио кула. Разговор за Излегувам на вашиот начин за навивачите! Далеку ова е еден од најголемите DMC епизоди едноставно поради тоа што има Krauser прислушување на срања од кулата LOL! “ТОКИО Кула ИТ ужива!!!” Ahahah! […] Продолжи со читање…

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Висока школа за мртвите епизода 08: Мртвите пат кон дома


Kohta Hirano одобрува оваа епизода! Бандата се обидува да стигнат до куќата Такаги, но работат во целина многу проблеми. Луѓето можат да умре. Што ќе се случи следната!? […] Продолжи со читање…

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Коментари

Кајгана: Епизода 288


Kurotsuchi Mayuri расте уморен од оваа епизода. Ichigo и Unohana се прошета низ Garganta, и Kenpachi и Yammy се вклучат во малку разривам. […] Продолжи со читање…

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Кајгана: Епизода 287


На полнење епизода на сите Полнет епизоди. Ohhh, да Кајгана студио за анимација… да jokers, сте… Гледам што се има. “Капетан брокула.” Треба да кажам повеќе? […] Продолжи со читање…

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Коментари

Висока школа за мртвите епизода 07: Мртвото ноќ и мртви толпа


Wakey wakey, Shizuka-chan. Тоа е време да се по ѓаволите, на ова место!
[…] Продолжи со читање…

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Кајгана: Епизода 286


Ichigo добива фатени црвени раце по разговор-up Yammy. И Mayuri и Nemu пристигнат да го продаде неколку работи. […] Продолжи со читање…

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Кајгана: Епизода 285


Mashiro… Исто така…Ш о… […] Продолжи со читање…

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Кајгана: Епизода 284


А сеќавање на минатото Halibel е — пред Aizen и пред Espada. Нејзините авантури со Мила Роуз, Не-не, и Апачи. […] Продолжи со читање…

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Коментари