Таг Архива: црна пријателе

Gundam 00: Будењето на Пионер – На само црна Dude во вселената


Значи, Што се случи со сите црни луѓе? И зошто се практично ниту еден од нив во вселената со овој човек? Продолжи со читање

Објавено во Gundam 00: Будењето на Пионер | Обележани , , , , , , , | 2 Коментари