Таг Архива: Cosplayers

Кајгана Conj 2011 – Ват Јас дури и не…


Добредојдовте на Аниме Conji 2011, најсилните 30 минути од мојот живот. (најсилните 2 часови ако смета на хард дискот има) Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , | 5 Коментари