Таг Архива: Yaga

Во-Betweener #1: Нова секција за slacking исклучен


Ветувам дека ќе се обиде да произведе критика почесто. Но, во меѓувреме направив овој дел за да можам да ви покажеме некои од случаен глупости во мојот живот помеѓу аниме преглед мислења. Продолжи со читање

Објавено во Во-Betweeners | Обележани , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Детроит Метал Град епизода 06: Punk


Префрлите сите ваши зло на Krauser-сан! Тоа е Демон Бисер!!!! Во оваа епизода, тоа е D.M.C. VS. на Kintama девојки! Не пропуштајте го! Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 02: Реал Легенда / Сатаната

negishi kings cup

Број пет, Испрати број три на лицето! Број два, јадат лицето додека да започне turd ракети број четири! Број четири, ставаш пијалак во вашиот задник! Ќе кажам em Negishi!… Мислам… Krauser-сан… згрешат Negishi… Krauser… Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Детроит Метал Град епизода 01: PV / Болен убиец


Конечно, шоу за луѓе кои имаат смисла за хумор! Досега, еден од најголемите покажува на сите времиња. Јас гарантирам дека ќе уживам во тоа се додека не сте неми НУБ. Продолжи со читање

Објавено во Детроит Метал Град | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 Коментари