Таг Архива: Shizuka marikawa

Висока школа за мртвите Епизода: 10 Куќниот ред Мртвите е


Бандата е безбедна од штета на зградата Saya е. Но, тоа не значи дека тие се ослободени од конфликт. Масажа boobies VS. Marikawa-сенсеи и против. нејзините родители! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Висока школа за мртвите епизода 08: Мртвите пат кон дома


Kohta Hirano одобрува оваа епизода! Бандата се обидува да стигнат до куќата Такаги, но работат во целина многу проблеми. Луѓето можат да умре. Што ќе се случи следната!? Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Коментари

Висока школа за мртвите епизода 07: Мртвото ноќ и мртви толпа


Wakey wakey, Shizuka-chan. Тоа е време да се по ѓаволите, на ова место!
Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Висока школа за мртвите епизода 06: Во глувото доба на ноќта

skeet
Ти мажу .... Зборови не може да се опише ... тоа е вистински една запотен, тоа е сигурно… Погледни, За Дури и се согласува! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Коментари

Висока школа за мртвите епизода 05: Улиците на мртвите

Panties
Ајде да видиме ... ако можам да ги сумира оваа епизода со еден збор ..... Гаќи!! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Висока школа за мртвите епизода 03: "Демократијата Според мртов"

pizzowner

Boobies, гаќи, Гор, и лебдат….. Што повеќе да се сака во Аниме од сите овие работи заедно, што убава хармонија?!?! Не е многу подобро од ова, но јас ќе го оставиме тоа за вас е да одлучите * winkwink * Уживајте во оваа прекрасна преглед на оваа неверојатна Кајгана “Висока школа за мртвите”! Се надевам дека ќе се добијат некои се смее од него! Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Висока школа за мртвите епизода 02: Бегство од мртвите

Shizuka Marikawa-sensei

Ах, да тоа е… тоа е многу добро! Се наоѓаме неколку нови ликови, вклучувајќи слатки сладок Marikawa-сенсеи! Исто така, изгледа Такаги-Chan и Kohta имаат некој вид на Чаби nerd љубов нешто се случува. Продолжи со читање

Објавено во Висока школа за мртвите | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар