Таг Архива: sosuke aizen

Кајгана: Епизода 285


Mashiro… Исто така…Ш о… Продолжи со читање

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар

Кајгана: Епизода 284


А сеќавање на минатото Halibel е — пред Aizen и пред Espada. Нејзините авантури со Мила Роуз, Не-не, и Апачи. Продолжи со читање

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Коментари

Кајгана: Епизода 283

Lilinette cute smile
Starrk и Lilinette даваат се од себе да се борат надвор дека dirtbag Kyoraku! Исто така, Aizen за воспоставување на листа надолу за прекумерна жолта eyeliner. Продолжи со читање

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Коментар

Кајгана: Епизода 279

lisa yadomaru no undies?

Претпоставувам Vizard не веруваат во Долни алишта. Но, кој сум јас да се жалат? Претпоставувам дека кога Лиза-Чан беше изборот на нејзиниот вистински свет облека, таа мораше да се избере помеѓу очила и гаќи. И и, То, Тоа се некои убави чаши. LoL Продолжи со читање

Објавено во Кајгана | Обележани , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Остави коментар