Author Archives: michael

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod: 10 Rregullat Dead House


Banda është i sigurt nga dëmi në rezidencë Saya e. Por kjo nuk do të thotë se ata janë të lirë nga konflikti. Masazh boobies vs. Marikawa-Sensei dhe unë vs. prindërit e saj! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod 09: Sword dhe Dead


Ju pëlqen mënyrën se si unë informoj ju e rishikimeve të reja EH? 😉 Në këtë episod, Takashi Komuro dhe Saeko Busujima! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Anime Conji 2011 – Wat Unë as nuk…


Mirë se vini në Anime Conji 2011, më të fortë 30 minuta të jetës sime. (më të fortë 2 orë në qoftë se ju numërimin makinë ka) Vazhdo leximin

Posted in In-Betweeners | Tagged , , , , | 5 Komentet

Anime Conji 2011 – Drive Ka


Në rrugën për të Anime Conji. Shpresoj se kjo do të jetë e mirë. Vazhdo leximin

Posted in In-Betweeners | Tagged , , , | Lini një koment

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Pidhi-Ass Billy


Vetëm të bëjmë atë Billy, vetëm të bëjë këtë! Fkn foo! Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , | Lini një koment

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Vetëm Dude Zi në Univers


Kështu, Çfarë ndodhë me të gjithë njerëzit e zi? Dhe pse janë praktikisht asnjëra prej tyre në hapësirë ​​me këtë djalë? Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , | 2 Komentet

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Guys që të duken si vajza dhe vajzat që të duken si Guys


Bending gjinore artwork… ooh si provë kufijtë, Gundammit! Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Rishikimi i përgjithshëm


Pjesa I e shqyrtimit tim të Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Komentet

In-Betweener #2: Facebook / Tani Duke Kërkesat


New Page Facebook! Edhe, Ne jemi tani duke marrë kërkesa për kritikat anime! Vazhdo leximin

Posted in In-Betweeners | Tagged , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 09: Kinema


Shikojnë në frikë dhe terror, si Krauser-san liron Jewel tij Demon. Ky episod është e sigurtë se të largohet nga ju pafrymë, si ajo ka lënë veten. Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Koment