Detroit Metal Qyteti

detroit metal city iconLloj: Muzikë, Komedi
Episodet Totali: 12

Përmbledhje: Deam Souichi Negishi-së është që të bëhet një muzikant modës pop. Megjithatë, Fati ka ul atij një rol si këngëtar të çojë band up-dhe-vjen deathmetal, Detroit Metal Qyteti. Ndiqni një udhëtim lavdi qesharak nëpërmjet skenën indie deathmetal e Japonisë.

Rishikim: Çfarë mund të them? Kjo është ende tregojnë funniest më groteske kam parë ndonjëherë. Çdo episod është rreth dymbëdhjetë minuta të gjatë, por kjo nuk është një moment i mërzitshëm, dhe unë nuk jam edhe shaka ketu. Nëse ju nuk e keni parë Detroit Metal Qyteti, shikojnë atë tani, sepse kjo është ajo që unë të urdhëroj prej jush. Por edhe, shikojnë atë, sepse në qoftë se ju nuk jeni, ju jeni seriozisht të humbur! Kjo është një nga ato tregon se me të vërtetë nuk mbajnë prapa. Dhe unë jam i 100% sigurt se ata kurrë nuk do të tregojnë këtë në TV.

Në mbyllje, Unë do të doja të përmend se ju mund të shikojnë përpara për dhjetë përdhunime për sekondë-. Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! Përdhunim! SHKO! TË! DMC!

D.M.C. Shqyrtime Episode


Detroit Metal Episode Qyteti 09: Kinema


Shikojnë në frikë dhe terror, si Krauser-san liron Jewel tij Demon. Ky episod është e sigurtë se të largohet nga ju pafrymë, si ajo ka lënë veten. Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Koment

Detroit Metal Episode Qyteti 08: Premtim / Alternim


Njëmbëdhjetë përdhunon Vocalized për sekondë! Dhe gruaja clitoris! Mos miss it! Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 07: Kullë / Rrëfim


Në këtë episod, Negishi bën një vizitë të papritur në Tokio Kulla. Bisedoni për të shkuar nga mënyra juaj për tifozët tuaj! Deri tani kjo është një nga episodet më të mëdha DMC thjesht sepse ai ka Krauser përgjimi mut nga kulla LOL! “Tokio Tower po përjeton IT!!!” Ahahah! Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 06: Eshkë


Transferimin e të gjithë të keqen tuaj të Krauser-san! Është Jewel Demon!!!! Në këtë episod, është e D.M.C. vs. Vajzat Kintama! Mos miss it! Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 05: Mazoshist / Familje

krauser interrupts
Hyrë në botën e Pig Bitch e kapitalizmit! Një shfaqje jetojnë me derr vetë! Furinkaton fuqishëm! Dhe gjithashtu, Krauser-sama vizita në shtëpi për të na treguar në lidhje me “Pritini turpshme publike!” Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 04: Zhgënjim / Song mirë

rape fucking tambourine

Dajre juaj është kurvë e mia! Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 03: Derr / Drogë

lower body of a pig!

Të gjitha që ju duhet është gjysma më e ulët! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! përdhunim! Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Detroit Metal Episode Qyteti 02: Legjenda Real / Satani

negishi kings cup

Numri pesë, jepni numrin tre të fytyrës! Numri dy, hani e fytyrës, ndërsa keni nisur raketa mut në numrin katër! Numri katër, vënë pijen tuaj në prapanicë tuaj! Ju thoni 'em Negishi!… Unë do të thotë… Krauser-san… gaboj Negishi… Krauser… Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Detroit Metal Episode Qyteti 01: PV / Vrasës i sëmurë


Më në fund, një shfaqje për njerëzit që kanë një ndjenjë e humorit! Deri tani, një nga shembujt më të mëdhenj të të gjitha kohërave. Unë ju garantoj do të gëzojnë atë aq kohë sa ju nuk jeni një shuk memec. Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 Komentet