Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer

Gundam 00 movie iconLloj: Veprim

Përmbledhje: Një përfundim të Gundam 00 sagë, Zgjimi i Trailblazer zbulon rolin Setsuna dhe qëllimin e vërtetë të jesh qiellore në gjithësi.

Rishikim: Më intrigues këtë film ishte. Ajo ka takuar shumë nga pritjet e mia për një film artistik. U ndjeva më i argëtuan të gjithë filmin e dy-hour'ish. Përgëzoj atë në mbajtjen hapësirë ​​tim vëmendje për një periudhë të tillë të gjatë. Tani, se është koha për mua për të marrë një mut.

Seriozisht pse, filmi nuk ishte shumë e keqe. Nëse ju jeni një tifoz Gundam, veçanërisht nëse ju keni ndjekur Gundam 00 stinët, ju ndoshta do të gëzojnë këtë film sa më shumë që unë kam. Plotline ishte pak rastit pse, dhe ju do të shihni se çfarë dua të them në rishikimin e përgjithshëm të filmit. Ju mund të shkoni direkt në shqyrtimin e përgjithshëm, ose ju mund të lexoni disa nga artikujt e mi të tjerë në Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer duke përdorur tabelën e përmbajtjeve poshtë.

Unë. Rishikimi i përgjithshëm
II. Guys që të duken si vajza dhe vajzat që të duken si Guys
III. Vetëm Dude Zi në Univers
IV. Pidhi-Ass Billy
Në. Luftëtarët Krenaria
NE. Feldt dhe Setsuna / Marina dhe Setsuna

Zgjimi i Trailblazer – Artikuj


Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Pidhi-Ass Billy


Vetëm të bëjmë atë Billy, vetëm të bëjë këtë! Fkn foo! Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , | Lini një koment

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Vetëm Dude Zi në Univers


Kështu, Çfarë ndodhë me të gjithë njerëzit e zi? Dhe pse janë praktikisht asnjëra prej tyre në hapësirë ​​me këtë djalë? Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , | 2 Komentet

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Guys që të duken si vajza dhe vajzat që të duken si Guys


Bending gjinore artwork… ooh si provë kufijtë, Gundammit! Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Rishikimi i përgjithshëm


Pjesa I e shqyrtimit tim të Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Komentet