Shkolla e lartë e të vdekurve

shkolla e mesme e ikonës vdekurLloj: Veprim, Dramë, Tmerr, Shkollë
Episodet Totali: 9 Deri tani…

Përmbledhje: Nxënësit në një shkollë të lartë janë urban habitur nga shpërthimi i papritur i një sulmi zombie. Helikopterët fluturojnë lart dyshim, kalon mbi shkollën pa asnjë hezitim, dhe qyteti përreth kampusit është në rrënojat.

Takeshi, Mbret, dhe pjesës tjetër të trupit që jetojnë studenti duhet të gjejë një mënyrë për të luftuar sulm undead dhe ikin për sigurinë.

Rishikim: Siç mund ta shikoni nga foto të majtë, ka vajza. (çek!) Ka zombies. (çek!) Dhe ka një tërësi shumë të brekë dhe boobs. (KONTROLLO! KONTROLLO! GIGGITY KONTROLLO! GUUUGGGHAHHHHH!)

Përveç nga pr0nz kufitare, Shfaqja është mjaft intensive. Më pëlqen mungesën e ndonjë superheros reale mëdha apo personat me autorizime të veçanta. Kjo është vetëm një grup i madh-boobed vajzat normale (dhe si, Dy djema) vs. Apokalipsi Zombie! Por me të vërtetë, Shkolla e lartë e të vdekurve do të keni në gishtërinjtë tuaj, dhe shumica e episodeve janë nivel të lartë sa i përket lëvizjes komplot është e shqetësuar — Nuk mbushëse këtu.

Në të gjitha ndershmërisë, pse shfaqja mund të duket si ajo është për qëllim vetëm si një shërbim tifoz, ajo nuk prek në disa çështje të rënda. Për shembull, ne shohim se çfarë shëmtuar anën e shoqërisë mund të dalë në qoftë se njerëzit ishin të detyruar për të bërë çfarëdo qoftë ajo merr për të mbijetuar. Dhe ne shohim se çfarë ndodh me njerëzit, kur ata janë të detyruar të jetojnë në një mënyrë jetese të jetës-ose-vdekjes, ku ka vetëm luftën dhe drejtimin, fshehje, dhe asnjë kuptim real të sigurisë. Kjo nuk është e gjitha serioze pse; kjo është vetëm një shfaqje fun të shikojnë. Por në qoftë se ju mbani sytë hapur, ju mund të gjeni disa mendime të thella në mes të të gjitha të shtëna panty!

Lajmërohem, ka disa skena të disa gjakosur, dhe ton e gjakut. Por, ndërsa unë nuk mendoj se ju do të jetë e traumatizuar nga ky show, ju mund të merrni një gafë. Vetëm të përpiqet të mos jetë një derr kurvë groteske në lidhje me të.

Shqyrtime HSOTD Episode


Shkolla e lartë e të vdekurve Episod: 10 Rregullat Dead House


Banda është i sigurt nga dëmi në rezidencë Saya e. Por kjo nuk do të thotë se ata janë të lirë nga konflikti. Masazh boobies vs. Marikawa-Sensei dhe unë vs. prindërit e saj! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod 09: Sword dhe Dead


Ju pëlqen mënyrën se si unë informoj ju e rishikimeve të reja EH? 😉 Në këtë episod, Takashi Komuro dhe Saeko Busujima! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 08: Faqja Dead Way


Kohta Hirano miraton për këtë episod! Banda përpiqet të arrijë shtëpinë e Takagi, por të kandidojë në një tërësi shumë probleme. Njerëzit mund të vdesin. Çfarë do të ndodhë më pas!? Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 07: Night vdekur dhe Ruck vdekur


Wakey wakey, Shizuka-chan. Është koha për të marrë ferr nga ky vend!
Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 06: Në Vdekur e natës

skeet
Oh njeri .... Fjalët nuk mund ta përshkruajnë ... kjo është një e vërtetë avull, që është e sigurt… Shiko, Rreth Edhe pajtohet! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 05: Rrugët e vdekur

Panties
Le të shohim ... nëse mund të shumës këtë episod deri në një fjalë ..... Brekë!! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 04: Drejtimin në të Vdekurit

Rei Boob Grab 1
Just watch episod, dhe unë nuk jam do të gënjeshtër, Unë nuk mendoj se ata do të marrin atë deri tani në këtë seri Lol! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 03: "Demokracia Sipas Vdekur"

pizzowner

Boobies, brekë, gjak i dredhur, dhe shkon….. Çfarë është më shumë për dashuri në një Anime se të gjitha këto duke punuar së bashku, bërë një harmoni të bukur?!?! Nuk është shumë më mirë se kjo, por unë do të lë atë për ju që të vendosë * winkwink * Enjoy këtë përmbledhje awesome në këtë Anime awesome “Shkolla e lartë e të vdekurve”! Unë shpresoj që ju të merrni disa laughs nga ajo! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 02: Shpëtuar nga të vdekurit

Shizuka Marikawa-sensei

Oh yes ai është… Është e vërtetë e mirë! Ne plotësojnë disa karaktere të reja, përfshirë ëmbël ëmbël Marikawa-Sensei! Edhe, kjo duket si Takagi-chan dhe Kohta kanë disa lloj gjë topolak budalla dashuri në vazhdim e sipër. Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 01: Pranvera e vdekur

High School of the Dead - Fan Service 13
Kjo është një seri mjaft epike. Duket si ajo do të jetë e mbushur me zombies, gjak, dhe një tërësi shumë të shërbimit tifoz. Yay! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , | Lini një koment