Tag Archives: zi tip

Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer – Vetëm Dude Zi në Univers


Kështu, Çfarë ndodhë me të gjithë njerëzit e zi? Dhe pse janë praktikisht asnjëra prej tyre në hapësirë ​​me këtë djalë? Vazhdo leximin

Posted in Gundam 00: Zgjimi i Trailblazer | Tagged , , , , , , , | 2 Komentet