Tag Archives: Kinema

Detroit Metal Episode Qyteti 09: Kinema


Shikojnë në frikë dhe terror, si Krauser-san liron Jewel tij Demon. Ky episod është e sigurtë se të largohet nga ju pafrymë, si ajo ka lënë veten. Vazhdo leximin

Posted in Detroit Metal Qyteti | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Koment