Tag Archives: masazh lëng

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod: 10 Rregullat Dead House


Banda është i sigurt nga dëmi në rezidencë Saya e. Por kjo nuk do të thotë se ata janë të lirë nga konflikti. Masazh boobies vs. Marikawa-Sensei dhe unë vs. prindërit e saj! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet