Tag Archives: pika Hirano

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod: 10 Rregullat Dead House


Banda është i sigurt nga dëmi në rezidencë Saya e. Por kjo nuk do të thotë se ata janë të lirë nga konflikti. Masazh boobies vs. Marikawa-Sensei dhe unë vs. prindërit e saj! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e lartë e të vdekurve Episod 09: Sword dhe Dead


Ju pëlqen mënyrën se si unë informoj ju e rishikimeve të reja EH? 😉 Në këtë episod, Takashi Komuro dhe Saeko Busujima! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 08: Faqja Dead Way


Kohta Hirano miraton për këtë episod! Banda përpiqet të arrijë shtëpinë e Takagi, por të kandidojë në një tërësi shumë probleme. Njerëzit mund të vdesin. Çfarë do të ndodhë më pas!? Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 07: Night vdekur dhe Ruck vdekur


Wakey wakey, Shizuka-chan. Është koha për të marrë ferr nga ky vend!
Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 06: Në Vdekur e natës

skeet
Oh njeri .... Fjalët nuk mund ta përshkruajnë ... kjo është një e vërtetë avull, që është e sigurt… Shiko, Rreth Edhe pajtohet! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komentet

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 05: Rrugët e vdekur

Panties
Le të shohim ... nëse mund të shumës këtë episod deri në një fjalë ..... Brekë!! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lini një koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 03: "Demokracia Sipas Vdekur"

pizzowner

Boobies, brekë, gjak i dredhur, dhe shkon….. Çfarë është më shumë për dashuri në një Anime se të gjitha këto duke punuar së bashku, bërë një harmoni të bukur?!?! Nuk është shumë më mirë se kjo, por unë do të lë atë për ju që të vendosë * winkwink * Enjoy këtë përmbledhje awesome në këtë Anime awesome “Shkolla e lartë e të vdekurve”! Unë shpresoj që ju të merrni disa laughs nga ajo! Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment

Shkolla e Lartë e Episode vdekur 02: Shpëtuar nga të vdekurit

Shizuka Marikawa-sensei

Oh yes ai është… Është e vërtetë e mirë! Ne plotësojnë disa karaktere të reja, përfshirë ëmbël ëmbël Marikawa-Sensei! Edhe, kjo duket si Takagi-chan dhe Kohta kanë disa lloj gjë topolak budalla dashuri në vazhdim e sipër. Vazhdo leximin

Posted in Shkolla e lartë e të vdekurve | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Koment